duminică, 7 februarie 2010

Doneaza 2% catre Federatia Filantropia

Cui pot directiona?

Legislatia in vigoare ne ofera posibilitatea de a directiona 2% din impozitul pe venitul global datorat statului catre o institutie non-profit neguvernamentala (asociatie, fundatie sau federatie).

Puteti astfel sustine fara niciun cost suplimentar pentru dumneavoastra o organizatie neguvernamentala, asa cum este si Federatiei Filantropia.

Cum sa fac?

In functie de sursa dvs. de venit, completati declaratia 230 sau 200, dupa cum urmeaza:

1. Daca sunteti angajat si aveti venituri numai din salarii completati declaratia 230, care va fi insotita de fisa fiscala. Daca nu cunoasteti suma corespunzatoare procentului de 2 la suta din impozit, puteti lasa casuta necompletata. Va fi calculata de catre organele fiscale.

Puteti descarca si imprima formularul 230 completat cu datele Federatiei Filantropia, dand click pe imaginea alaturata.


2. Daca sunteti PFA, IMM sau aveti venituri suplimentare din alte surse trebuie sa completati declaratia 200 (punctul III). Daca PFA-ul dvs. este administrat de o firma specializata, nu uitati sa cereti acest lucru persoanelor care se ocupa de completarea declaratiilor fiscale.

Puteti descarca si imprima formularul 200 completat pe pagina 4 cu datele Federatiei Filantropia dand click pe imaginea alaturata.


DATE FISCALE ALE FEDERATIEI FILANTROPIA

Pentru completarea formularelor la sediul AFP aveti nevoie de urmatoarele date:

Denumire entitate nonprofit: FEDERATIA FILANTROPIA

Cod de identificare fiscală al entităţii nonprofit 24004212

Cont bancar (IBAN) RO23 BTRL 0410 1205 M037 55XX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu